Verzendkosten en levertijd

Prijs en gewicht

Een belangrijk punt. Vlees is een natuurproduct.  Het gewicht per portie, zeker in de ambachtelijke omgeving, varieert daardoor. De ene stooflap is zwaarder dan de andere. Daarom wegen we de bestelling ook altijd af. In onze webwinkel van De Drentse wei.nl staan gemiddelde gewichten vermeld, met daarbij de prijs van dat gewicht. Als je bestelling binnen is worden de producten gescand en de totale factuur opgemaakt. Per product kan het gewicht afwijken van het gewicht vermeld in de webwinkel! Maar, de totale factuur is minimaal gelijk aan het betaalde bedrag. Is de waarde hoger, dan heb je een meevaller.

Mocht onverhoopt het bedrag lager zijn dan voegen we een extra product toe om het bedrag alsnog kloppend te maken.

Via deze website krijg je puur en (H)eerlijk vlees diepgevroren thuisbezorgd, of haal je het zelf af op onze boerderij in Nieuweroord.

Bestellingen gaan vanaf 5 kg en kosten € 8,95 aan verzendkosten.

(* Prijzen zijn voor een bestelling(tot 30 kg) op één afleveradres)

Het bestellen van het vlees in de webwinkel is zo eenvoudig en transparant mogelijk gemaakt. Je selecteert in de shop welk soort vlees je wilt hebben (rund bijvoorbeeld), en vervolgens kies je het product. Kijk goed naar het gewicht van de verpakking (soms zijn daar ook keuzes te maken). Je kan meerdere verpakkingen kiezen natuurlijk. Druk op bestel en het vlees zit in je boodschappenmandje.

Wil je nog iets anders toevoegen? Bij deze webwinkel is het net alsof je op de winkelvloer staat; de producten zijn nog dichtbij.Kies een ander soort vlees, bijvoorbeeld rund. Je kan dus heel eenvoudig andere producten toevoegen aan je boodschappenmandje.

Is je boodschappenmandje gevuld, dan kan je aangeven of je het pakket laat bezorgen of gaat af halen in Nieuweroord. Je kan dan bijvoorbeeld ook in de avonduren, na je werk, het pakket afhalen!  Ben je klaar met winkelen, druk dan op afrekenen en je gaat naar de kassa.

Verzending door Post NL Food verzendservice
De verzending wordt gedaan door Post NL Food verzendservice. Zorg dat u thuis bent op de dag van levering het pakket kan niet bij de buren afgegeven worden, mocht u niet thuis zijn dan gaat het pakket retour naar ons en zijn wij genoodzaakt om € 20,- extra in rekening te brengen, dit omdat we met vers voedsel te maken hebben en wij met een schadepost zitten. Post Nl Food levert in de avond tussen 18-21.30 uur. U krijgt zodra het pakket verzonden is een Track & Trace code via email.

Betalen gaat via Ideal.