Rosbief

De naam ‘rosbief’ komt van het Engelse ‘roast beef’ en dat is het ook letterlijk: geroosterd rundvlees.Rosbief is een mager stuk rundvlees dat wordt gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis van een rund.Die bereiding is eigenlijk maar minimaal. Alleen de buitenzijde van de rosbief moet immers gebraden worden.
Op voorraad ( 5-6 werkdagen )
€ 1,65

* Vereiste velden

Meer informatie?
Bel 06 5207 - 4397
  • Weet wat je eet en waar het vandaan komt
  • Puur, eerlijk en ambachtelijk vlees
  • Eenvoudig bestellen
  • Veilig online betalen
  • Levering binnen 5 dagen

Product omschrijving

Rosbief is een mager stuk rundvlees
Meer informatie?
Bel 06 5207 - 4397
  • Weet wat je eet en waar het vandaan komt
  • Puur, eerlijk en ambachtelijk vlees
  • Eenvoudig bestellen
  • Veilig online betalen
  • Levering binnen 5 dagen